Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack

Det finns så många snygga formuleringar


om hur fantastisk Du är


att det emellanåt känns futtigt


att komma med ett vanligt litet






tack




Fri vers av Tea Alex
Läst 163 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-02-22 10:03



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Det rymmer mycket
2011-02-22

    eva m h
Ett tack kan väl aldrig vara fel...
2011-02-22

  Larz Gustafsson VIP
"Halleluja!" går alldeles utmärkt.
2011-02-22

    hejmartina
hihi åh!
2011-02-22

  Lars Hedlin
Ärligt och rakt!
2011-02-22

  Blåbäret
men ur hjärtats djup kommet så är det så vackert
ingen risk att gå vilse i dess betydelse liksom
2011-02-22

  Lars E Jönsson
Tack är det bästa ord som finns, där finns allt
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex