Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text jag skrev för några år sen. Åh, jag älskar den söta oskyldiga cilla. Önskar att jag kunde krama henne och vara hennes bästis. Hon är väldens bästa bästis - förflutet-cilla.


jag sjutton år

Jag vill inte bli ett tomt skal.
Som är tomt så när som på en liten boll,
fylld med så stora partiklar att de aldrig kan utforskas.
...
Jag är så fruktansvärt rädd för att bryta ett löfte.
Jag drömmer mardrömmar om att glömma födelsedagar och när...
jag inte håller vad jag lovat så gör det så otroligt ont i mig.
...
Det är som ett pussel. Små delar av mig måste vecklas ut innan de bli pusselbitar,
för jag har knycklat och rivit sönder dem och gömt dem långt inne,
utan att jag lade märke till det,
...
så invecklad var den väg min tanke fått vandra för att hitta dit.




Fri vers av priscilla
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-22 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

priscilla