Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det dog ut

Solen sken, dagen var varm
Det var du och jag tillsammans

Allt var bra, inga beskymer
Men nu när du har lämnat mig så
Är allt beskymer det var så bra
Tog slut och allt dog ut

Kändes hemst fast nu när jag
Har lärt mig att tänja allt beskymer och sorg
Så finner jag mig i bättre självförtroende




Övriga genrer av DiktarE
Läst 269 gånger
Publicerad 2005-12-14 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DiktarE