Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min pappa

Även om du retas eller är taskig så vet man att du gör det med renkärlek.
Kärleken som är i dig är retsam och vill inte såra någon men bara irretera.
Du finns alltid hos oss när vi behöver dig och vi finns alltid hos dig när du behöver oss.
Vi alla behöver varandra och det spelar ingen roll vart du är du kommer alltid ändå.
Du kommer alltid vara vår pappa vad som än händer.
Om du dör kommer du alltid leva kvar hos oss.
Och det är du som kommer fortsätta vara vår pappa.
Det är dig som får oss att skratta när vi mår dåligt.
Du försöker alltid vara på så bra humör som möjligt.
Du gör allt för att man ska vara glad.
Man vet vart man har dig.
Hur ska man göra för att visa att man bryr sig.
Vad gör du när du vill visa din kärlek.
Och nu är allt tyst och snart får man tårögda ögon mot sig.
Allt blir bara en stor kram.




Fri vers av DiktarE
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-10-24 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DiktarE