Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05.12.14 Antony & The Johnsons 17.15


"Atrocities"


när allt du lämnat
är bakom dig
överblivet
när allt du givit
torkat bort

när du stumnat

fast kvarlämnad
övergiven

hungrar du
äntligen
törstar du
äntligen

liv som du smakar
mäktig
när mig svältande

jag äter dig
till skinn och ben
märg och blod

din ryggrad
som jag spetsar
kött

av längtan
oskuld
frihet

jag glupar
i mig
allt du gav

fastbunden
vid
ditt råa öga

stympar jag
hårt hållna
löften

smekande
ord i ditt öra

bryter
andetagen

frossar

din skrämda blick
skakar
den sista varseblivningen

som jag njuter
när du slutar andas




Fri vers (Fri form) av Nightngale
Läst 397 gånger
Publicerad 2005-12-14 18:00



Bookmark and Share


  Roger VIP
Onödigt bra! Härligt kittlande text som lever i styrka!
2005-12-20

  Lana
Du skrämmer mig

Lätt levd text. Jag kän verkligen känna med henne och dig..
obehagligt
2005-12-18

  mariann
Hm har Jack the Ripper blivit poet...
Bra skrämmande skrivet.
2005-12-15

  Pulsatilla
Iiiiiik!
Både skrämmande och eggande!
Spännande!
2005-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale