Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss hoppas på att blodspillan upphör och att det blir som folket vill



Fångat i flykten
rykten om att strutsar har
setts flyga förbi
känns lika troligt som att
Ghadaffi är demokrat




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-25 10:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Han påstår att han lämnade över makten till folket 1977, men så är uppenbarligen icke fallet.
2011-02-25

    ADI Nehlin
väl skriftat
2011-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP