Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel

Om du inte är säker

på att du kan se allt det friska i mig


Om du inte kan se

att jag är på väg

att bryta ut




då är vi inte rätt

för varandra




Fri vers av Tea Alex
Läst 119 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-25 11:49



Bookmark and Share


  Gunnar Odhner
Det är väl det som menas med att se varandra?
2011-02-25

    ej medlem längre
Mycket bra budskap!
2011-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Det gäller att få varandra att blomma.
2011-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex