Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ge mig inte offerrollen, jag vill inte ha den.


Lyser rött

Jag hade aldrig önskat mig den gåvan

lysande och röd

inslagen i en liten ask




Medömkan




Det sista jag behövde




Fri vers av Tea Alex
Läst 103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-25 11:50



Bookmark and Share


  Blåbäret
min direkta tanke... ingen kan ge dig offerrollen
den väjer du att ta på dig själv i så fall
2011-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Uppmuntran är vad du behöver.
Ordet och bönen. De gamla kampmedlen.
2011-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex