Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man blir sjuk kan man tappa mkt. Även örhängen.


En mascara tack. En rosa.

Det är underligt

hur man kan sakna sig själv



Hur man kan se sig omkring

efter det som varit "jag"

och leta efter tecknen

på sin egen närvaro



Var är örhängena?

Vart är mascaran?

Vart är nagellacket?



När blev att vara "jag"

att vara könsneutral?

Och sen när har jag sådana här

mössor?




Ytlighet i vissas ögon

är att få vara sig själv

i andras




Fri vers av Tea Alex
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-25 11:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
The smink panther.
Go girl!
2011-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex