Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räds inte vargen...nollåttafantomen har talat



Skotta snö bära
in ved vintern har varit
lång väntar på tö




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-25 17:21



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
sent vill äppelträden blomma
gästerna väntar å att komma
till en sådan poets bravader
tillra folk i långa rader
oavsett du bor i Bromma
2011-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP