Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära döden...bagatell



Vandrar i skogen
visslar Mors lilla Olle
hör ekot vissla
tillbaka står öga mot
öga mot björn som vaknat

plirar trött vevar
förstrött med ramarna mot
förskräckt vandrare
vänder sig slött om visslar
glatt och lufsar vidare




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-25 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP