Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du tala inte du bara kysste

Solen går upp och jag förväntar mig ett bra svar från dig
Men allt jag får är en kyss på kinden och är ensam igen
Trodde du skulle va mer självsäker och säga hur du kände
Men för att jag inte är som alla andra så och vad gör de




Övriga genrer av DiktarE
Läst 285 gånger
Publicerad 2005-12-14 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DiktarE