Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte slut. Början

Det är konstigt

hur man kan vara så glad

när något så ledsamt nyss hänt



Jag trodde vi skulle gifta oss

så fel jag haft



Jag känner glädje

förväntan

och vår i luften




Fri vers av Tea Alex
Läst 102 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-26 14:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Rom 5:5
2011-02-26

    ej medlem längre
Vår i luften, ja.
2011-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex