Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första gången är det jag känner mig älskad och respekterad även när en relation tar slut.


Reaktion

Jag trodde jag skulle reagera annorlunda

Trodde världen skulle falla

men icke


Istället vann jag något


Ordlös är känslan

frid

försoning




Fri vers av Tea Alex
Läst 104 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-26 14:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ljuvligt.
För den som älskar Gud samverkar allt till det bästa.
2011-02-26

    ej medlem längre
Kan känna igen mig från ett uppbrott jag hade tidigare.
2011-02-26

  Hans Christian
Fint skriven, hög igenkänningsfaktor. Tackar för läsning.
2011-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex