Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är fint när man verklikgen upplever att man fått något. Även efter att man avslutat en relation.


Lyckligt slut

Även jag vet nu

hur det känns att älska

och att få bli älskad

tillbaka






Fri vers av Tea Alex
Läst 108 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-26 14:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och än har inte sista tåget gått.
2011-02-26

  Hans Christian
Visst detta känner jag igen, fint skriven.
2011-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex