Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så länge hoppet finns.


Så länge änglarna ristar in eldslågor

så länge vattnet i den
skimrande källan droppar
stannar stormen kvar i
den undangömda viken
så länge vattenfallet forsar
vilt och okontrollerat
når inte de svarta demonerna
fram genom virvlarna
så länge de djupblåa
fåglarna flyger i skymningen
håller sig skuggorna undan
och flyr sin väg
så länge änglarna ristar in
eldslågor i soluppgången
kan inte mörkret ta fäste
och fånga in solljuset

när rörelserna ljudkulisserna
och färgskildringarna upphör
blir den svarta tomheten
för verklig och uppenbar




Fri vers av Elin E
Läst 187 gånger
Publicerad 2003-10-11 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E