Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nedfryst sommarminne...bagatell



Ett fruset hallon
toppigt knottrigt smälter av
tungans beröring
njuter i stora drag söt
saft sommarens välbehag




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-27 11:59



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
likt bröstvårtans yta i snörull
efter bastuns illande värme
2011-02-27

    AA VIP
Enkla ting som ex ett hallon kan väcka minnen till den tid vi alla frusna varelser väntar på. // AA
2011-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP