Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Catharina Edin's text 'Lådkamera' inspirerte till kommentaren


Kritik på en text (604) närapå helrimmad sida






alldeles för ofta
förut i ullvarm kofta
syntes i pionjären
ridandes på prärien

numera i stadens larm
det sitter på en karm
en flicka i ett fönster
där solljus ritar mönster




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-27 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP