Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Klippet härrör från en sida på wikipedia, o nyfikne Bilden däremot söker vara en illustration till det pussel som utgör människans fantastiska historia som upptäcktsresande.


Vad indianerna hade i staden att göra, långt innan där fanns en stad, förtäljer således icke histor





Augusta är huvudstad i delstaten Maine, USA, och är grundad 1797.
Innan dess var Augusta en del av Hallowell.

Staden, som har en yta av 150,9 kvadratkilometer, har cirka 18 600 invånare 2005. Engelska kolonisatörer kom till området år 1629, medan den första engelska upptäcktsresan till området gjordes år 1607.

-

Följande är inte tillhörande källmaterial, utan blott reflektion.

Till skillnad från Halloween finns det städer där man visserligen klär på sig, men kanske inte så mye ut sig.
Man bryr sig där heller sällan om traktens urinnevånare, vilket är att betrakta så som en skam stor som månen ungefär, i storlek.

Hello, wall. Det är en mur av glas mellan de som tidigare bodde på den 'obebodda' marken.
Som obebodd mark räknas all mark som de nuvarande innevånarna valt att ockupera och bebygga.
Märkligt, jag tycker mig känna igen det ordvalet från någon gång någonstans för inte så länge sedan.
Urinnevånare räknas ju inte till människornas skara.
De tilldelas samma status som kringstrykande hundar och katter.





Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-27 13:04



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Bra skrivet.
2011-02-27

  figurett
Obebott är afrika sedan kolonisatörerna lämnat spillrorna, oberörda, nu säljer korrumpta regimer det med nya utsugares godtycke...
2011-02-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP