Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Går mållös min väg i vrede



Alla dolda ord
mellan raderna förmår
du inte gömma
bakom ditt leende vårt
liv har tappat sin mening




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-27 13:33



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
aj, låter smärtsamt..sorgligt..fint skriftat
2011-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP