Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här och nu var finns du...som lever för dagen idag



Vår tid på jorden
ger inget utrymme för
det som var igår
varje dag är en ny dag
som aldrig kommer igen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-27 13:49



Bookmark and Share


  filosofian
Så det gäller att ta vara på dagen! ;)
2011-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP