Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner man inte stormen njuter man inte lugnet



Lika men ändå
olika olikhet är
det som berikar




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-27 14:45



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Tänkvärt, bra. =)
2011-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP