Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord alltför upptagna av form och grammatik förlorar ibland sin mening


Ord från en flyhänt penna faller en del i smaken andra inte



Dikter ömsom vin
ömsom vatten föredrar
blommig skotsk whisky




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-27 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP