Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något att tänka på



Kritik kan kännas
som beröm om den förs fram
på positivt sätt




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-27 16:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Motivet och tonfallet avgör.
Grynkorv kan sägas på många sätt...
2011-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP