Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*kikar ut*

Början

börjar om


Trevar lite

tar några steg


Andas






Solen skiner idag




Fri vers av Tea Alex
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-28 15:19



Bookmark and Share


  ULJO
Njut av det dagen bjuder dig.
2011-03-01

  Larz Gustafsson VIP
"We´re alive...Take a deep breath!"
2011-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex