Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
uppdaterad 9/3


O mina barn om ni visste

O mina barn om ni visste

Att pappa

När ni ligger oskyldigt och sover

Har låst in sig på toaletten
med ett rakblad i handen

När ni snusar så fint

Sitter han
Gråtandes
med blod rinnandes längs benen

O mina barn om ni visste

att kärleken är så smärtsam
att livet är så svårt

Och därför gråter pappa
inlåst på toaletten

Men mina barn det kommer ni aldrig få veta

För pappa är stark
Kärleken är vacker
och livet är en gåva

i alla fall för er mina barn







Fri vers av röd_asfalt
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-01 00:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så sorglig ... barn vet och förstår oändligt mycket mer än vad vuxna anar
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

röd_asfalt
röd_asfalt