Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fann dig själv i hans sorger

Han var överallt
men du var ingenstans

fan samla dig nu
du vet att han är vacker
kanske till och med vackrast

i hans närhet är du rik
du fann dig själv i honom
speglade dig i hans sorger
det var de som gjorde honom vacker

hans accepterande
även en trasig själ är fin
imperfektion
är underskattat




Fri vers av Emma maria
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-01 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma maria
Emma maria