Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångraren

Plötsliga tankar
blir tveksamheter
som blir oro
rätt känns fel
eller tvärtom

Ett hastigt beslut
som man ångrar
rättar till
för att sedan ångra igen

Så sitter man där
med allting ordnat
med en lösning
utan problem

och ändå känns det så fel





Fri vers av röd_asfalt
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-01 16:35



Bookmark and Share


  Anwa
Den här texten gillade jag, bra skrivet!
2011-03-02
  > Nästa text
< Föregående

röd_asfalt
röd_asfalt