Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skickar en käftsmäll och evig olycka till en annan del av landet ... hoppas det svider din jävel...


Till din nya kärlek

Förlåt
men du känner inte mig
ändå vill jag dig illa
vill slå dig blodig
vill förstöra ditt liv
ta din kärlek ifrån dig
älska henne som förr

Förlåt
men du känner inte mig
men jag tänker på din kärlek om natten
känner ännu hennes läppar mot mina
känner doften av hennes hud i mitt rum
hör hennes stön
känner hennes bett
känner ännu ruset av att komma tillsammans

Förlåt
men du känner inte mig
ändå har du förstört allt
jag hatar dig för det
och önskar dig ett olyckligt liv




Fri vers av röd_asfalt
Läst 220 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-03-02 09:21



Bookmark and Share


  Rise Little One
Det var inte hans fel....
2011-03-13

    liiiisa
Fantastisk
2011-03-12

  Line W
Starkt! Kan känna igen känslan...
2011-03-12

  VampyrÄngel
Hemskt, fantastiskt bra.
2011-03-03

  Mow Dean
vågar knappt läsa.
starkt.
S T A R K T .
2011-03-02

  Nina Nightwish VIP
Ja, den kändes verkligen! Känner verkligen igen den hatkänslan..
2011-03-02

  Magnus P.
Bra punch, den kändes :)
2011-03-02
  > Nästa text
< Föregående

röd_asfalt
röd_asfalt