Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspierarad till av ewa-britt nilsson


En rick i oönskad repris, ja nu igen






allt uti fina drömmars land
lockar dig var utsträckt hand
får dig att önskvärt leka
även att tvehågset tveka
trots du varit där förut ibland




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-02 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP