Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.



Hans ögon har tappat gnistan, livsglöden har slukats från honom. Ge han hopp, ge han tro. Oh, om jag kunde erövra hans smärta, om så ta det på mig själv, oh, jag hade gjort det utan att någonsin tveka. Välsigna han med mod, välsigna hans svarta hål djupt i själen, välsigna han med rena andetag. Välsigna honom! Oh, hade jag kunnat ta bort det, om så ta det på mig själv. hade jag gjort det utan att någonsin tveka. Min älskade, jag sörjer för din mörker. ge mig hans mörker. Befria honom från allt ont.




Fri vers av thesecreet
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-02 11:44



Bookmark and Share


  ExtraordinaryMe
gillas :)
2011-03-06

  F.
Kände igen mig väldigt mycket i den här. Väldigt bra skrivet. Bokmärker!
2011-03-02
  > Nästa text
< Föregående

thesecreet
thesecreet