Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvillad

jag är enbart den tro
som finner mig
ensam

i ditt inre

det är en lögn




Fri vers (Fri form) av Roland Fröjd
Läst 283 gånger
Publicerad 2011-03-02 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roland Fröjd