Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glömda möten, som kanske inte var något att ha trots allt


Mellan tvivel och Hopp


Glömda möten, eller borttappade, kanske förträngda, för att inget stämde.
Livsglädjen varierar, man överlever trots allt.
De förlorade åren, som kanske inte var något att ha, eller de ville inte ha mig.
För det gensvar som tilliten väntar på, som ej kom.
Nu vill ja se fram emot sommaren, värmen och ljuset.
Rastlösheten som jag inte kan fasthålla eller bestämma över, men mina tankar äger jag.














Fri vers av kickilina
Läst 280 gånger
Publicerad 2011-03-02 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kickilina
kickilina