Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pillerliv

Hjärna på högvarv dämpas med piller
som skapar trögtänkande och trötthet
vilket i sin tur ger känslor av otillräcklighet,
ledsamhet och ovilja som stabiliseras med
piller som skapar en liten mängd livslust
men som hela tiden bekämpas av livet självt.




Fri vers av röd_asfalt
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-02 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

röd_asfalt
röd_asfalt