Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon började!

Jag svär jag såg hennes vrede, vasen flög i backen och min talförmåga frös till tusen isbitar, som vid det minsta försök att tinas kastades åt helvete igen, igen och igen!

Jag var inte gjord för krig som detta, sved i mitt rosenröda arsel gjorde det oxå,...Kärlek, sorg that I could do, men under attack, kröp jag mer ihop som en katt o fräste.

Kulorna flög genom luften...

När ska du växa upp??

DYK!!

Mina fyra tassar flög under soffan, mjauu...slickade mig om nosen i hopp om fred och lite mjölk, men hon lurade i köket den ilskna honan, och jag hade ingen tid att skriva mitt försvar.

Kört!




Prosa av engelsen
Läst 229 gånger
Publicerad 2011-03-02 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

engelsen
engelsen