Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första kvällen

minns känslan av hösten
hur blyga vi var
kyssen i soffan
dina varma läppar

minns värmen jag kände
hur söt du var
så naket ärlig
utan smink i nattlinne

minns hur fint det kändes
första gången tillsammans
när du visade mig
att du ville älska

minns hur tryggt det kändes
din hand i min
lugnet att somna tillsammans

minns allt vackert första kvällen
som ett minne blott
men nära som en känsla




Fri vers av röd_asfalt
Läst 397 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-03 08:37



Bookmark and Share


  Rise Little One
svidande nederlag för henne men även för dig...
snart hittar du en ny...
2011-03-13

  filosofian
Oj vad fint skrivet.
2011-03-03
  > Nästa text
< Föregående

röd_asfalt
röd_asfalt