Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man vet aldrig när den dyker upp ...


krokodilen

smått galen blick
ett leende
vassa små tänder
väntan väntan
och så attack
en snabb rörelse framåt
"dödsrullning!"

gapskratt tårar
men mest av allt
kärlek






Fri vers av röd_asfalt
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-03 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

röd_asfalt
röd_asfalt