Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skam

Det känns som att jag har ljugit

fast jag inte har det

som att jag behöver erkänna

bikta mig

och be om förlåtelse

fast jag inte vet för vad



Är det detta som kallas skam?

Är det detta som kallas förvirrning?

Är det detta som kallas sorg?




Fri vers av Tea Alex
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-04 13:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det kallas Satans attacker.
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex