Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen mening att vara jag

Vad är det för mening
att vara ärlig
att vara sig själv
När den man är
inte duger till något




Fri vers av röd_asfalt
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-04 19:14



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
säker på att du duger..
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

röd_asfalt
röd_asfalt