Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Once again. Who are you?

Who are you?

I don't think I have found her yet

It's like.
You come to a point when you think you have found yourself
And the next day.
You start to doubt.
Once again.

It's like
When you don't answer me
I feel like I don't have anyone else
How did you get such a big part?
Cause the day comes.
When the answer won't come.
Once again.

It's like
Honey
Every night
I can't sleep
I'm all tangled up in nothing
That nothing we are
When did we ever become mr and mrs Nobody
Once again.

It's like
moments like those
that makes me hate my ugliness
How exposed I am to your attention
Oh boy. Boy. Boy. Boy
How did you ever get so close
Once again

Who am I?

I don't think I have found myself yet.




Fri vers av Demolition Doll
Läst 454 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-05 00:35



Bookmark and Share


    droffins
Really good!
Jag gillar verkligen bilderna av längta du målar upp och hur du beskriver att du tvekar på vem du själv är. riktigt bra! Också skönt att se någon annan som skriver på engelska!

good job keep it up!
2011-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Demolition Doll
Demolition Doll