Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stora omställningar kan vara svårt alla kroppar och alla sinnen är inte skapta att hantera övergångar i vädret tänk på det innan ni ler mig rakt upp i ansiktet....


Alla blir inte glada om våren

Stickande sol i ögonen
bränner mitt bleka skinn
genom tunna rutor av glas

frisk syrerik luft
pressar sig in i mitt huvud
blodet rusar
allt snurrar

glada skratt från gården
när spillror av hösten rensas från marken
alla är så jävla glada
och tror att alla andra är det också

men under mitt täcke
bakom mina rullgardiner
i mitt liv
finns ingen glädje
hur jävla mycket vår det än är

så le mot mig
säg att våren äntligen är här
prata trädgårdar biltvättar
skogspromenader
och jag kommer ge dig en blick
som skickar dig direkt till helvetet





Fri vers av röd_asfalt
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-05 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

röd_asfalt
röd_asfalt