Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförberedd



Orden faller som
istappar har en skör klang
slår mig till marken




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-06 11:22



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Kärlekens ord.
Slår hårt!
2011-03-06

  Larz Gustafsson VIP
Istappsmetaforen är bra.
Vissa ord kan ju vara väldigt "isiga".
2011-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP