Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Censurerad bagatell...enkom för dig



Allt jag vill säga
tappar orden upptagen
mållös närvaro
passionerat möte har
sin plats mellan raderna




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-06 13:13



Bookmark and Share


  AgnesP
gillar.
2011-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP