Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blues för en älskad



Gitarr och munspel
döden i ostämt möte
korsar livets väg
där mörkret tynger ljuset
hörs vemodets sorgsna blues

från en sprucken själ
vandringsmannen sår toner
från norr till söder
på väg till olycksbröder
med liemannen hack i häl

himlen kan vänta
döden har tagit en själ
den enda kvinna
han älskat har lämnat in
mor den här sången är din








Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-06 13:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så snyggt trots vemodet!
2011-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP