Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det finns ormar som lever i ökensand, i ökensand kan ett folk söka sig en tillvaro, en tillvaro är vad man vill ha tillsammans med andra människor, andra människor söker sig till dig och mig här i verkligheten, i verkligheten finns det ormar i öknen...


Som kyssar på ens kind





Dina kyssar på min kind
visualiserar din kärlek
medan vi sitter på bussen

medan vi sitter på bussen
skänker jag dig kyssar
i tanken på morgondagen

i tanken på morgondagen
då vi kommer sitta på bussen
kysser jag dig i tanken

kysser jag dig i tanken
tycker jag mig som känna
dina kyssar på min kind




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-06 19:48



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket bra.
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP