Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allergisk...men inte mot sex



Orgasmen nära
döden upplevelse likt
nysningen så skön




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-06 22:45



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag måste protestera
inte ens mentala nysningar
förmår komma ens i närheten
av såväl mentala
som fysiska orgasmer
men, av sorg eller nyskuren lök,
rinnande ögon däremot,
det är som salvelse för själen
2011-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP