Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 7/3



vårvåta strumpor
i trasig vinterkänga
andas sommarlängtan




Bunden vers (Haiku) av Maria Malm
Läst 422 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2011-03-07 12:14



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
klaffande
2011-03-09

    ej medlem längre
säger så mycket
2011-03-08

  lisa"puzzle"svensson
fin-fin denna
2011-03-08

  thyra
Fint haikat!
2011-03-08

  Linda CH VIP
Härliga vår och känslor!
2011-03-08

    eva m h
Underbar bild och känsla!
2011-03-08

    Bodil Sandberg
*Diggi-loo diggi-lej
och gyllene skor
ibland är längtans kängor
dessbättre jag tror

en underbar haiku
du skrivit har
nu längtar man efter våren
kanske här i vändan snar!!*
2011-03-07

  aol
bara så underbart nära skriftat, lyfter på hatten,
2011-03-07

  Jack_iX
Yeeesss så är det inga mer strumpor vill vi utan barfota gå utan trasiga skor !

Bra ord som väcker tankar ....
2011-03-07

    Max Poisé
Definitivt!

Snygg Haiku här!
2011-03-07

    Tea Alex
Ja!
Mera vår åt folket!
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm