Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag känner folk som har huvudet bland molnen och sådan är aldrig jag... (lögn)


Något litet om skryt (Eller konsten att prata samtidigt som man har huvudet bland molnen)




Är det vanligt
att killar skryter
om sina sexuella

upplevelser med kompisarna?
En bra fråga.
Hur mycket sex

har egentligen killar
med sina kompisar
och varför skryta

om det? Kanske
var den här
frågan rätt ställd?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 475 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-07 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP