Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 8/3

strålarna söker
smeker markens silveris
gläds Bores tårar




Bunden vers (Haiku) av Maria Malm
Läst 407 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-03-08 11:07



Bookmark and Share


    Tea Alex
Oj!
Här har du verkligen fångat något!
Coolt!
2011-04-27

  anits VIP
Din haiku känns vår trots
att det snöar
2011-03-09

  Blåbäret
ja, vad härligt
ansiktet vänds mot solen och droppandet är ljuv musik
2011-03-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
En förmåga
Du har som få
med några ord
få ihop ett gott:
**S*C*O*O*P**
***************
Så tanken bara rörs
och till glädje förs
då allt så gott hörs!
******************
2011-03-08

    Bodil Sandberg
Så fint!!!!vårlig och go känsla!!
2011-03-08

  aol
så fin känsla, fint haikat
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm