Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Internationella mansdagarna' av sanningsägaren, inspirerade till kommentaren. På engelska betyder sex, både kön och 'to have sex'.


Kritik på en text (607) Något litet om sex






En idé som länge legat och grott är att för att uppnå egentlig jämlikhet.
Då skall alla män lägga ner arbetet där de jobbar nu och låta sig ersättas av kvinnor.
Alla kvinnor skall lägga ner sina arbeten och låta sig ersättas av män.
Likadant med alla som sitter i styrelser, har en hobby etc.
Alla skall skifta och det skall ske 'över en natt' ungefär som samhället en gång i tiden bytte från vänstertrafik till högertrafik eller från att rösta fram högern istället för vänstern.
Damallsvenskan fylls med herrar och herrallsvenskan fylls med damer.
Därför kommer vi i framtiden, redan i morgon, kunna se bodar på is där ensamma kvinnor sitter och pilkar firre medan deras möjliga makar går hemma och tomtar med dammsugaren och blöjbyten.
Då behövs ingen nationell kvinnodag och alla andra 'papperskonstruktioner' för att få oss alla att verka mera 'på'.
Denna omställning skall ske över hela världen och alldeles oblodigt.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-08 12:49



Bookmark and Share


  Pitbullpudelns kärna
Håller fullständigt med artikelförfattaren i hans ovanstående text! Det är ju egentligen ganska okomplicerat. Byt rätt över med varandra. (Huruvida besvär som originerar från prostata och PMS kan handräckas över könsdiskarna är en fråga vi får försöka lösa under bytesresans gång.)
2011-03-08

  Anna Maris
Vilken härlig tanke! Tack för läsningen :)
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP